Přezouvání pneumatik Praha – rychlá rezervace on-line

26.10.2023

Přezouvání pneumatik se týká všech aut, která brázdí naše silnice. Pneumatiky je potřeba měnit nejen podle sezóny, ale také podle stavu a stáří. Víme, že čas je velmi cenný, proto pro vás máme připravený rezervační on-line formulář, ve kterém se můžete se svým plechovým miláčkem objednat na výměnu pneumatik na přesný termín.

přezouvání pneu Praha

Rezervujte si termíny na výměnu pneumatik včas

Termíny na rezervaci výměny pneumatik se v přelomu sezóny rychle plní. Rezervujte si termín on-line již nyní, ať je váš vůz včas připraven na další bezpečnou jízdu. Nemusíte nikam volat, pouze si vyberte čas, který vám vyhovuje a dorazte. O vše další se postaráme.

Vybírat můžete ze dvou poboček, a to v Praze 9 - Prosek a v Praze 10 - Záběhlice.

Rezervace termínu 

Kdy je potřeba vyměnit pneumatiky?

Opakování není nikdy dost, proto tu máme rychlý přehled toho, kdy je potřeba se k nám objednat na výměnu pneumatik:

  • Letní a zimní sezóna – Přezout na zimní pneumatiky je povinné ze zákona v období od 1. 11. do 31.3., jestliže je na silnici souvislá vrstva sněhu, ledu či námrazy a také v případě, pokud lze podle povětrnostních podmínek předpokládat, že tato situace nastane.
  • Stáří pneumatik – Životnost pneumatik je omezená a doporučuje se jejich výměna po 6–10 letech. A to i v situaci, že s nimi jezdíte minimálně.
  • Vizuální inspekce – Praskliny, oděrky, opotřebení dezénu a další vizuální vady jsou znamením, že byste s výměnou pneumatik neměli váhat. Připomínáme, že minimální hloubka dezénu pneumatik je v zimě 4 mm, v létě 1,6 mm.
  • Pocit při řízení – Máte pocit, že kola na silnici špatně sedí? Vozidlo vibruje? Zastavte se u nás, zjistíme důvod a připravíme vaše auto či motocykl na další bezpečné cestování.

Kudy k nám?

Na přezouvání pneumatik je tu Pavlík

Na dvou pobočkách v Praze pro vás zajišťujeme kompletní pneuservis vašeho auta. V Praze máme dvě profesionálně vybavené dílny se zkušenými mechaniky, kteří se o vás a váš vůz perfektně postarají. Čas na přezouvání pneumatik se pohybuje okolo 30 minut. Proč si vybrat Pneuservis Pavlík?

  • Přezutí pneumatik bez čekání a přesně na čas díky on-line rezervaci 
  • Přezouváme kola od 12" do 22" palců včetně VAN+OFF ROAD a run-Flat
  • Postaráme se o motocykly, osobní i užitková auta do 3,5 tuny
  • Máme v prodeji více než 3 000 nových i použitých pneumatik
  • Prodáváme nové i požití alu a ocelové disky
  • Opravujeme pneumatiky i alu disky
  • Samozřejmostí je sezónní uskladnění pneumatik a kol

Svěřte vaše kola do naší péče

Neváhejte nás kontaktovat a rádi se vám postaráme o kola vašeho auta. Kromě pneuservisu se zabýváme také klimatizacemi a 3D geometrií vozů. Dopřejte sobě a svému autu tu nejlepší péči. Zakládáme si na včasném plnění termínů, rychlosti a přesnosti. Zastavte se u nás.

4